Giovanni Zarrella: Hemmeligt projekt ZDF hitparade! Hvad ligger bag tv-rygterne?

Foto: SWR/Kimmig/Kerstin Joensson

Oha, publikum er forbløffet! Thomas Gottschalk er vært for programmet “50 Jahre ZDF-Hitparade – Die Zugabe” – men han havde medbragt en kollega om bord, der støttede ham på scenen. Nu koger rygteriet: Bliver Giovanni Zarrella den eneste vært for en ny udgave af kultserien?

Gætteriet om Giovanni Zarrella og hans nye show: Vil det være den nye ZDF-hitparade? WOCHE HEUTE spørger: Den 12. september starter han en lørdag aften på ZDF – en ny hitparade? De ansvarlige skjuler sig stadig i stilhed og vrider sig over utvetydige svar.

WOCHE HEUTE spørger derefter. Hvad er der galt med rygterne? ”Giovanni Zarrella starter sit store lørdag aften show i september. En regelmæssig ny udgave af ‘ZDF Hit Parade’ er i øjeblikket ikke planlagt,” sagde en talsmand for ZDF.

Betyder den mystiske udsagn: Ja til hitparaden med Giovanni, men ikke hver måned? En benægtelse lyder anderledes … Ved Gottschalk mere om det? Igen og igen henviste han til Giovannis show.

“Jeg vil gerne anbefale denne unge mand til dig!” Og fansen kræver: “Giovanni som efterfølger til Dieter Thomas Heck!” Hvad mener han om det? “Alt kan tænkes,” mumler han og udelukker ikke at ansættes ZDF på “Traumschiff”. Som den næste kaptajn måske?

Kilde: Schlager.de

RELATEREDE ARTIKLER