“Giovanni Zarrella Show”: ZDF’s underholdningschef fortæller om showets fremtid

Giovanni Zarrella er blevet en absolut højdespringer i tv-landskabet i de senere år. Ikke alene er hans musik et hit blandt fans, men hans personlighedsshow lørdag aften på ZDF er også et populært format. Alene det sidste show havde over 3,3 millioner seere. Det glæder åbenbart også tv-stationen, for ZDF’s underholdningschef Oliver Heidemann var fuld af lovord i et interview med “dwdl.de”…

2024 bliver et godt år for Giovanni Zarrella. Hans single “Danza” indvarsler en ny musikalsk æra, hans open-air koncerter om sommeren bliver en kæmpe succes, og hans “Giovanni Zarrella Show” bliver endda udvidet med et show i år. ZDF’s underholdningschef Oliver Heidemann er i hvert fald meget tilfreds med entertainerens arbejde: “‘Giovanni Zarrella Show’ og ‘Quiz Champion’ med Johannes B. Kerner er i øjeblikket vores vigtigste søjler lørdag aften. Jeg er meget tilfreds med denne line-up. I år producerer vi endda en ekstra udgave med Giovanni og også flere ‘Quiz-Champions'”, siger Heidemann til “dwdl.de”.

Giovanni Zarrella Show: Der skal spares på kræfterne

Den femte udgave af “Giovanni Zarrella Show” er dermed officielt bekræftet! Heidemann gav straks grunden til dette: “Begge er formater, der er succesfulde på det samlede marked og appellerer til et ungt publikum.” Det betyder: Giovanni er meget populær på tv! Men for en gangs skyld vil den ekstra udgave ikke være et liveshow.

Nu skal tv også spare: “De ekstremt stigende produktionsomkostninger er en stor udfordring for os alle i branchen. Vi er nødt til at tage højde for denne udvikling – for eksempel ved at producere en ekstra optagelse af ‘Giovanni Zarrella Show’ i maj sammen med et af de almindelige liveshows for at skabe synergier i dobbeltblokken og reducere produktionsomkostningerne,” siger Heidemann.

Live-shows vs. optagelser

Liveshows er generelt meget dyrere end optagede programmer. Det skyldes hovedsageligt teknologien. ZDF’s showchef Oliver Fuchs sagde i et interview med “MeBuLive”: “Med en liveproduktion er jeg nødt til at holde studiet tilgængeligt i en uge og så igen efter programmet.” Omkostningerne ved at holde studiet tilgængeligt ville blive elimineret med en optagelse, og synergier kunne også udnyttes med hensyn til personale og produktion. Fuchs ved, at produktionsomkostningerne er “cirka halvt så store”. Men det er ikke på grund af personalet, men på grund af teknologien. Det skal være anderledes ved liveshows.

Live eller ej: Giovanni vil blive set oftere i år, og det er det vigtigste for fansene…

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse