Florian Silbereisen: Vil han nogensinde klare bruddet??

For bare få år siden tændte Helene Fischer og Florian Silbereisen fredslyset sammen på “Adventsfest der 100.000 Lichter”. Det er næsten nøjagtigt et år siden at drømmeparret gik deres separate veje. Den knitrende ild, den er væk. Og derfor er Florian tilbage i samme position i år i sit Eurovision-show – helt alene …

Ved velkomst var alt stadig det samme. Men så blev Florian lidt sentimental: ”Jeg ser frem til dette show året rundt, fordi det er så anderledes, og efter dette turbulente år 2019 ser jeg virkelig frem til det igen. ”

Anderledes, er showet dog. Hvis der er tusinder af fans, og dem der ellers er til stede ved et show, passer de ind i Congress Centrum Suhl, hvor udsendelsen fandt sted, men der var ikke engang 1500 mennesker i showhallen. Det blev en intim ramme, der giver julestemning med en vidunderlig baggrund.

Og turbulent, det var Silbereisens år alligevel. Ud over de mange shows, som han præsenterede igen i år, gik det i år for ham som kaptajn på ZDF-drømmeskibet. Hans rolle blev gentagne gange kritiseret skarpt. Bestemt ikke en god situation for den populære showmaster. Det er også det første år uden hans store kærlighed Helene Fischer. Efter mere end ti år i et forhold er det ikke let at gennemgå livet alene.

Selv ved Schlagerbooom, hvor Helene overrasket ham, så det ud til, at han ikke rigtig har været i stand til at klare bruddet. Bitre tårer flød. Vi spørger os selv: Vil han nogensinde komme over dette stykke af sin livshistorie?

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse