Mireille Mathieu: “Jeg elsker Florian!”

Der findes venskaber, som varer hele livet. Mireille Mathieu og Florian Silbereisen er heldige, for deres bånd er unikt. Så unikt, at “Spurven fra Avignon” nu endda taler om ægte kærlighed …

Florian Silbereisen (42) og Mireille Mathieu (77) har kendt hinanden i mange år. Men ikke bare som kolleger – de to er faktisk rigtig gode venner. I et interview med “Prominent” sagde hun nu:

“Jeg elsker Florian! Han har en helt særlig plads i mit hjerte, fordi han er en ekstraordinær kunstner og så elskelig. Jeg kan huske, at jeg optrådte i et af hans første shows i Chemnitz, og det takker han mig stadig for i dag. Han elsker sit publikum. Han har respekt for sit publikum,” siger Mireille.

Florian Silbereisen er også begejstret

Florian selv er også fuld af lovord om megastjernen: “Da jeg kun var 22 år gammel og for første gang fik lov til at præsentere et lørdagsshow på ARD, og næsten ingen troede på mig, stod du ved min side. Det vil jeg være dig evigt taknemmelig for,” skrev han i et fødselsdagsbrev til BILD på Mireilles æresdag. Han har helt særlige minder om hende: “Jeg fløj til Paris for første gang. Jeg drak champagne med dig for første gang. Det var første gang, jeg tilbragte en hel aften med at fejre og synge sammen med din maman (mor), din familie og dine venner. Vi havde det fantastisk – selv om jeg ikke taler et eneste ord fransk!”

De to kommer også perfekt ud af det med hinanden på scenen. Det kan man se. Et venskab, der har varet i mange år. Det er ikke en selvfølge i dag…

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x