Fanrapport: Sådan var det på “Traumschiff” med Helene Fischer & Florian Silbereisen

For bare et par dage siden overraskede Helene Fischer og Florian Silbereisen alle med et ophold sammen på “Traumschiff”. Fans rapporterer nu om, hvordan det var med schlagerstjernerne om bord.

Optagelserne på “Traumschiff” fortsætter indtil midten af juli. For Florian Silbereisen og hans kolleger betyder det arbejdstid, mens de andre gæster på MS Amadea vil slappe af og nyde deres ferie. Krydstogtskibet var sidst fortøjet ved krydstogtterminalen i Bremerhaven. Netop på det tidspunkt, hvor Helene Fischer var om bord til en privat fødselsdagsfest. En usædvanlig situation for de ca. 1000 gæster og næsten normalitet for besætningen efter alle disse år med “Traumschiff”.

Ægte “Traumschiff”-besætning afslører: “Det er ikke så specielt for os længere”

“Vi har ikke set Helene, men selvfølgelig er vi ikke altid sammen med de gæster, der går i land. Min kollega har set Silbereisen. Det er ikke længere så specielt for os. Der er også temakrydstogter, hvor berømte kokke eller filmlæger kommer om bord. Så en eller to personer går gennem terminalen,” siger Karen Reinke fra Columbus Cruise Centre Bremerhaven i et interview med “Buten un Binnen”.

Passagerer irriteret over Florian Silbereisen

Men hvordan er det for gæsterne at holde sommerferie med Helene Fischer og Florian Silbereisen? Det er spændende for mange feriegæster, men det er ikke alle passagerer, der har lyst til at møde Florian som “Traumschiff”-kaptajn på dækket under deres ferie. “Jeg har heller ikke nødvendigvis lyst til at se ham,” siger en passager til “Buten un Binnen”.

Hendes mand er til gengæld Helene Fischer-fan. Han ville helt sikkert ikke have haft noget imod at møde sangerinden om bord. Selv om det ikke var tilfældet, ser det ud til, at det også er lidt af et eventyr for de rigtige gæster at rejse med “Traumschiff”.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse