Nu truer kabaretkunstneren hende

Anna-Carina Woitschack har sagsøgt komiker og kabaretkunstner Christian Keltermann – og vundet. Men han lader ikke til at ville indrømme sit nederlag med det. Nu truer han hende med en meddelelse på Facebook.

Han har på sin Facebook-konto groft fornærmet hende og hendes familie. Det ville Anna-Carina Woitschack ikke finde sig i og sagsøgte Keltermann for at få det stoppet. Med succes. Hvis komikeren igen fremsætter negative kommentarer om Woitschack, skal han betale en bøde på 250.000 euro. Han ønskede ikke at lade dommen sidde på sig og efterlyste en fælles debat. Ellers ville han anke. Men det afviste Woitschack på forhånd. Nu bliver det endnu værrer…

Hård trussel fra komikeren Christian Keltermann

Det virker næsten som om, at Christian Keltermann har brug for mediernes opmærksomhed. Retssagen er slut, dommen er faldet, og sagen burde være afsluttet. Men ikke for ham. Selv om eller netop fordi Woitschack ikke ønsker en personlig debat, truer han nu på Facebook, at hun ikke kommer til at sove roligt. Han har angiveligt givet Michael Tusch, en advokat fra Hannover, fuldmagt til at repræsentere ham. Tusch er specialiseret advokat i strafferet. Portalen “diebewertung.de” har allerede rapporteret om en sag skrevet af ham. Det er nu uvist, hvad Keltermann helt præcist har gang i.

Indtil videre har Anna-Carina Woitschack ikke reageret på truslen. Kommentarerne under indlægget er – forståeligt nok som hans tilhængere – på Keltermanns side. En bruger skrev: “Madame vil bare have penge, hun udnytter bare alle. Og hun kan slet ikke synge, hun rasler bare Andrea Jürgens sange af. Hun vil bare gerne spille offer i offentligheden”. Man må håbe, at spøgen snart får en ende for Anna-Carina. Det er trods alt helt sikkert i hendes interesse at gøre sig bemærket med sin musik igen snart efter bruddet med Mross og den offentligt omtalte retsdato.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse