Musikantenstadl Wiener Neustadt med Andreas Gabalier & Beatrice Egli

Flere gange om året sendes Musikantenstadl. Altid fra forskellige byer præsenterer værten Andy Borg schlager- og folkemusikstjerner. I den kommende stadl den 8. marts kan man opleve Andreas Gabalier, Beatrice Egli, Leonard, Heissmann og Rassau og Wolfgang Lindner jr. und Die jungen Stadlmusikanten.

Andy-Borg-2
Kilde: ORF.at

Musikantenstadl

Siden 1981 har det været et underholdningsprogram på landsdækkende tv, hvor man kan se alle de store schlager- og folkemusikstjerner. Udsendelserne transmitteres ikke kun fra Tyskland, men også fra Østrig, Schweiz og Sydtyrol. Karl Moik var vært på stadl frem til 2005. I en alder af 67 år stoppede han, og Andy Borg tog over. Stjernerne akkompagneres i alle udsendelser af Wolfgang Lindner jr. og Die jungen Stadlmusikanten.

Det kan seerne vente sig

For vært Andy Borg vil stadl i Wiener Neustadt være noget ganske særligt. Hvorfor har han fortalt på sin hjemmeside:

“Her var jeg den 23. september 2006 vært i min første Musikantenstadl”.

Men det er ikke den eneste grund til, at aftenen bliver speciel, også navnene på kunstnerne giver store forhåbninger. Med Andreas Gabalier og Beatrice Egli er to populære gæster på scenen, som med deres sceneshow begejstrer og spreder god stemning. Med Leonard er Beatrice ikke eneste schweizer, som vil få udsendelsen til at rocke. Heissmann og Rassau vil med deres komedie sikkert komme med en vits og få publikum til at grine. Du bør ikke gå glip af stadl den 8. marts, som er fyldt med schlager- og folkemusik – og med humor.

Musikantenstadl den 8. marts kl. 20.15 på ARD

[box_info]Kilde:Schlagerplanet.com[/box_info]

Det skal du læse