Far har en anden kærlighed

Foto: SWR/Drive beta

Giovanni Zarrella elsker sin familie og kan lide at vise den offentligt. Moderator og Schlagersangeren beviste dette med sin debut på “Giovanni Zarrella Show” i september. Dengang sang han og hans far Bruno den sjælfulde sang “Piccolo e fragile” foran et publikum på millioner. Ren gåsehud. Det er dog ikke alt, der kører så glat i Zarrella-huset. Et spørgsmål skiller far og søn.

I den kommende udgave af “Giovanni Zarrella Show” (12. februar kl. 20.15, ZDF) kredser alt om emnet kærlighed. Som en ægte italiener skjuler Giovanni aldrig sine følelser og viser, at hans hjerte altid er knyttet til bestemte ting.

Giovanni Zarrella elsker sin “Roma”

Men det er ikke kun musikken eller hans kone Jana Ina, der får hans hjerte til at banke hurtigere. På SWR-showet “On Mai Way” talte Giovanni Zarrella åbent og ærligt med Schlager-kollegaen Vanessa Mai om en anden stor passion – fodbold. Hans hjerte banker for den italienske kultklub AS Rom fra en tidlig alder. Mellem 1992 og 1994 spillede han endda på ungdomsholdet i det såkaldte “Roma”.

“Romaerne er mine absolutte hjerter. Jeg inficerede endda min søn med det,” afslører entertaineren Vanessa Mai. Med sin søn deltog han i afskedskampen for det store klubikon Francesco Totti i 2017, som endda tog lille Bruno Gabriel med på æresskødet på stadion.

Giovanni Zarrella: Hans far støtter en anden kærlighed

Der er dog én person i familien, der ikke deler denne fanatisme – Giovannis far Bruno. Han er nemlig en tilhænger af storkonkurrenten Juventus Turin. “Det bider lidt,” forklarer Giovanni Zarrella.

Men det er ikke alt. Pludselig slår tysk-italieneren til mod sin far: ”Alle har en fejl. Min far laver bare en fejl, at han er Juventus-fan.” Et direkte slag, der endda efterlod Vanessa Mai målløs i kort tid.

Men du kan være sikker på, at denne fodboldstrid ikke vil bringe glæden for Zarrellas’ familier i fare.

Kilde: Schlager.de

RELATEREDE ARTIKLER