Beatrice Egli: Nu viser hun noget af sit hjem

Foto: MDR/Alexander Friederici

Beatrice Egli er altid god til overraskelser. Denne uge meddelte hun, at hun ville udgive et nyt album den 27. august.  Nu giver den schweiziske kvinde det næste wow-øjeblik: Hun viser noget af sit hjem.

„Alles was du brauchst“ – det er navnet på Beatrice Eglis nye album, der udgives til august. Hvis denne nyhed ikke er nok for dig, kan du se frem til, at der også kommer en ny single fra den schweiziske kvinde denne fredag. Ja, Beatrice Egli ved, hvordan man overrasker sine fans. Nu går den smukke sangerinde et skridt videre og viser hende inden for de fire vægge derhjemme. Med “Westwing” skød hun en video, der viser Beatrice hjemme. Hvordan lever hun faktisk?

Beatrice Egli: Sådan lever hun

Enhver, der nu tror, ​​at hun bor i et stort hjem, tager fejl. Hun er schweizisk og bor i en toværelses lejlighed. ”Mit hjem, hvor jeg kan komme og være helt for mig selv,” forklarer hun. Hendes yndlingsrum i hendes smukt møblerede lejlighed er stuen, som også inkluderer hendes lille køkken. ”Det er her, jeg bruger det meste af tiden,” understreger Beatrice. Hun elsker det tilsyneladende meget simple: en hvid sofa, et hvidt tæppe, trægulv og en grå væg – sådan foretrækker Beatrice at leve.

Hun har ofte gæster der

Beatrice har ofte besøgende. For at hendes gæster bliver så længe som muligt, har hun nogle meget komfortable stole i køkkenet. Når det kommer til farver, går Beatrice efter almindelig hvid. ”På denne måde kan du se maden og præsentere det, du har lavet med kærlighed,” siger superstjernen. Er dette Beatrices første egen lejlighed? Nej. Tidligere havde hun meget størrer lejligheder – men hun brugte aldrig den tilgængelige plads.

Soveværelse hemmeligheder

Nogle fans vil bestemt vide, hvordan den schweiziske kvindes soveværelse ser ud. Og der bruger hun også primært hvide toner – svarende til en sky. ”Jeg er en lille koalabjørn – jeg elsker at sove,” indrømmer hun. En behagelig seng med linned må ikke mangle. Inden Beatrice går i seng, har hun et specielt ritual. Hver dag dokumenterer hun i en bog, hvad hun er taknemmelig for i sit liv. Hvem ville have troet det?

Kilde: Schlager.de

RELATEREDE ARTIKLER