Beatrice Egli i modvind

Beatrice Egli tvisten eskalerer og fanklubben tager drastiske konsekvenser. Med en række koncertaflysninger i Schweiz har Beatrice Egli vakt harme hos fansene. Hendes fanklub ønsker ikke at acceptere dette længere og beslutter sig for at tage et radikalt skridt.

Beatrice Egli er uden sammenligning en af ​​de mest populære schlagersangerinder i Tyskland. Og også i hendes hjemland, Schweiz, kunne den muntre natur vinde fansens hjerter.

Men for nylig havde Beatrice gentagne gange aflyst sine optrædener i Schweiz med relativt kort varsel. Til stor irritation for hendes fanskare. Fordi Beatrice Egli aflyste endnu en koncert. Den 9. juli skulle hun optræde som hovedakt i “Open Air Wildhaus” i Schweiz. Men det kommer der ikke noget ud af nu.

Årsagen: Beatrice optræder i et live schlagershow med Florian Silbereisen (40) den dag. Arrangørerne af “Open Air Wildhaus” var fuldstændig overraskede over Eglis aflysning og var skuffede. Frem for alt er de schweiziske fans sure på hende, og resultatet er at fanklubben lukker.

Kilde: Schlagerplanet.de

 

RELATEREDE ARTIKLER