Barbara Schöneberger: Forsøgte at omgå reglerne!

Foto: Semmel.de / Benno Kraehahn

DISSE handlinger skaber i øjeblikket en masse diskussioner: Politiet “jagter” i øjeblikket maskeaffald udendørs. Foranstaltninger, som mange borgere betragter som fuldstændig overdrevne. Selv nogle berømtheder finder sig ikke at bruge masken i nogle hverdagssituationer – Barbara Schöneberger taler nu åbent om det.

Hun er solskinnet fra tysk tv. Ja, når du ser Barbara Schöneberger i flimmerkassen, vil du virkelig kramme hende. Hun har altid en masse charme og ved hvordan man fortryller sit publikum.

Barbara Schöneberger: Corona har vendt arbejdet på hovedet

Hendes tv-optrædener er kendetegnet ved nærhed. Men i tider med pandemien er dette blevet et tabu. “(…) I et år har jeg ikke set nogen holde nogen ved skulderen under en samtale eller læne sig hen til personen, uden at blive formanet direkte,” fortæller Schöneberger “Tagesspiegel “.

Barbara Schöneberger: “Forsøgte at omgå reglerne”

Barbara mærker også Corona-begrænsningerne i hverdagen – fordi masken nu er et af de mest vigtige tilbehør, som du altid skal have med dig. Men Barbara indrømmer i samtalen, at hun ikke var så forsigtig med munden og næsen i nogle situationer.

”Jeg er faktisk ikke revolutionær, der gør oprør mod ting. I løbet af Coronaen bemærkede jeg dog, at jeg meget ofte havde forsøgt at omgå reglerne” indrømmer hun.

Det er grunden til, at Barbara ikke satte masken på før sent og derefter altid lod næsen være fri. I mellemtiden er blondinen blevet mere forsigtig og overholder konsekvent alle de krævede regler.

Virkelig, vores Barbara!

Kilde: Schlager.de

RELATEREDE ARTIKLER