Florian Silbereisen griner af Stefan Mross

Selv Florian Silbereisen var nødt til at grine af det: ESC-værtinden Barbara Schöneberger tog kærlighedsforvirringen omkring sin egentlig gode kammerat Stefan Mross, som en lejlighed til at gøre grin med Mross og hans koner – live foran et millionpublikum, der så den tyske indledende runde til finalen i sangkonkurrencen.

Og Silbereisen, der normalt er meget rolig, måtte pludselig grine. Over Mross! Har han ikke tilgivet sin gamle kammerat for DET? Mross og Anna-Carina Woitschack var blevet forlovet i hans shows og til sidst også gift. Et stort show i gode tider. Men i dårlige tider, da Mross og Woitschack ikke længere var et par, blev det holdt hemmeligt indtil den 11. november 2022, trods gentagne opfordringer.

Er Florian Silbereisen vred?

I oktober var de stadig gæster i Florian Silbereisens show “Das große Schlagerjubiläum” – og spillede det forelskede par. Selv om Silbereisen endda spurgte, hvordan de havde det. “Vi har det meget, meget godt,” bekræftede Stefan Mross med et smil. Anna-Carina Woitschack forsøgte også at holde sig i ro med et tvunget smil.

Schöneberger spøger med Mross

Silbereisen havde sikkert ikke glemt det, da Barbara Schöneberger spottede ham: “Den indledende runde er kun overgået i spænding af Stefan Mross’s kærlighedsliv. Der sker også en masse der!” Grin fra publikum, Florian Silbereisen var også morsom. “Ja, ja, ja,” var Florian enig med Barbara og grinede. Der er altså stadig nogen, der tilsyneladende ikke er på samme side med Mross.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse