Blasfemiangreb

De har meget og vil have endnu mere, flere og flere kendte kvinder lader reklamepartnere give dem de finere ting i livet gratis. Barbara er meget utilfreds med denne snyltende holdning. Som sædvanlig giver entertaineren en direkte stikpille mod Sarah Engels & Co….

Barbara er kendt for sin direkte måde at sige tingene på  – og nu er hun igen gået helt ud i det røde i sit radioprogram “Barbaradio”. Hun talte med værten Jan Köppen om emnet reklamer og sponsorater på Instagram. Hun giver selv “en masse penge til biler og sådan noget”, forklarer Babsi, men understreger, at hun “køber og betaler for sin egen bil”. Det er den eneste måde, hvorpå hun kan arbejde for alle mærker.

“Jeg er ikke fan af, at alle skal betale for alting hele tiden”, siger entertaineren og angriber derefter direkte VIP’er, der ikke ser det så nøje. “Hvorfor gør I alle det, I tjener jo også mange penge!” Hun siger, at mange berømtheder på Instagram kun er ude på at få penge for “hvert eneste tæppe, sportstaske, sko eller rejse”. “Jeg ved det fra kolleger. De tager ikke længere bare på ferie. De ringer derhen og spørger, om de kan få den største suite gratis.” Til gengæld skulle de nævne hotellets navn to gange. “Så tænker jeg altid ved mig selv: Betal dog for det selv!”

Godt råbt, Babsi, men vil de snyltere virkelig tage det til sig?

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse