Florian Silbereisen deltager i den indledende runde i ESC

Den 3. marts finder den indledende ESC-runde “Eurovision Song Contest 2023 – Our Song for Liverpool” sted i Köln. Ud over de ni kandidaters optrædener vil der også være andre shownumre og talkshowgæster. Som det nu er blevet officielt annonceret, er Florian Silbereisen en af dem – som vil møde en tidligere kammerat der.

Barbara Schöneberger byder Florian Silbereisen velkommen

Moderator Barbara Schöneberger vil byde mange stjerner velkommen i sin sofa til en snak, bl.a. Ricardo Simonetti og ESC-vinderen fra sidste år Malik Harris. Florian Silbereisen vil også være med til at starte. Det var meningen, at den multitalentfulde sanger skulle have deltaget i ESC-forrunden i 2022, men en Corona-infektion satte en kæp i hjulet. Men nu vil entertaineren gøre sin gæsteoptræden god igen, som NDR officielt har meddelt.

ESC-foreløb: Florian Silbereisen mødes med en kammerat igen

Der bliver et gensyn med en gammel kammerat. Ilse de Lange, som sad i “DSDS”-juryen sammen med Florian Silbereisen i 2022, vil også være til stede ved liveshowet i Köln. Sammen med “The BossHoss” vil sangerinden præsentere deres fælles duet “You”. Mens hun helt sikkert vil nyde optrædenen, vil de ni kandidater omkring Ikke Hüftgold, der vandt sin billet via en TikTok-afstemning, konkurrere om den gyldne billet til konkurrencen i Liverpool.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse