Barbara Schöneberger afslører Thomas Gottschalks hemmelighed!

Thomas Gottschalk (73) er en af Tysklands mest kendte studieværter. Hans fans elsker ham højt, når han optræder på tysk tv. I sin tv-karriere har han ikke kun hilst på talrige nationale berømtheder, men også på de største Hollywood-stjerner og de mest succesfulde kunstnere fra den internationale musikindustri på en meget kærlig og stemningsfuld måde.

Særligt i det legendariske show “Wetten, dass…?” kæmper VIP’erne nærmest om at få lov til at sidde i sofaen ved siden af ham. Men Thomas Gottschalk har et problem – i lang tid har den 73-årige holdt det for sig selv. Men Barbara Schöneberger vil gerne have en snak…

Navnet på den respektive gæst blev trykt på bagsiden af alle de ting, der stod rundt omkring, så det var vendt væk fra kameraet. Det var som i en skitse: på kaffekoppen, på billedrammen, på computerskærme, overalt, fortæller Barbara Schöneberger!

Tja, fordi Thomas Gottschalk åbenbart ofte glemmer navnene på sine gæster, må han ofte snyde foran kameraet – og det er åbenbart det, en stjernevært altid skal gøre, når han taler med sine gæster: Han kan ikke huske navne. Det afslører Barbara Schöneberger i sin podcast “Mit den Waffeln einer Frau”.

En gæst der har været der er, Olli Dietrich som mindes situationer, hvor Thomas Gottschalk har glemt navnet på en gæst. Barbara Schöneberger havde også ofte fornøjelsen af at opleve live, hvordan Thomas Gottschalk forsøgte at modvirke glemsomhed under tv-optrædener.

Uanset i hvilken retning Thomas Gottschalk vendte sig, var der placeret snydeark overalt – så han ikke ville glemme navnene på sine gæster.

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse