søndag, september 25, 2022

Annemarie Eilfeld gravid: Afhængig af …

Endelig virkede det! Annemarie Eilfeld og hendes partner Tim Sandt bliver forældre. På trods af sin uhelbredelige PCOS-sygdom bliver den tidligere DSDS – stjerne snart mor for første gang. I et interview med Schlager.de fortæller sangerinden om sin lykke – og åbent om sin nok største afhængighed under graviditeten.

PCOS-sygdom – for de ramte er denne diagnose et bittert tilbageslag. Hormonsygdommen komplicerer en eventuel graviditet. Annemarie Eilfeld lider også af denne sygdom. Heldigvis kommer den forløsende nyhed nu: Ja, hun er gravid! Hvordan gjorde hun det? I et interview med Schlager.de afslører hun: “Vi forsøgte i næsten to år. For mit vedkommende har jeg gjort alt, hvad der er muligt på en naturlig måde – altså kosttilskud og præparater.” Derudover fik hun for et par måneder siden et lægemiddel til behandling af sin insulinresistens.

Annemarie Eilfeld troede fuldt og fast på sin baby

“Det er så meget desto dejligere, at det nu er gået naturligt til,” begejstres den vordende mor. Hormonbehandling og at gå til en fertilitetsklinik var aldrig en mulighed for hende. I stedet troede Annemarie Eilfeld altid på graviditet. “Man kan rigtig meget med den attitude. Jeg har altid tænkt positivt,” understreger hun.

Annemarie Eilfeld: Afhængig af … Ayran

Mærkeligt nok har hun siden sin graviditet haft lyst til en bestemt drink: “Jeg har altid lyst til Ayran. Jeg kan drikke ti kopper af det om dagen,” joker Annemarie Eilfeld om sin lille afhængighed, som burde være ufarlig ud fra et medicinsk synspunkt.

Annemarie ser nu frem til de kommende måneder og til sin graviditet, som hidtil har været uproblematisk. Vi ønsker, at det forbliver sådan!

Kilde: Schlager.de

RELATEREDE ARTIKLER