Annemarie Eilfeld siger stop

Nogle kender Annemarie Eilfeld som sangerinde, men nogle kender hende også fra forskellige trash-tv-formater. Men det er slut nu! – siger Annemarie. Efter år med hadefulde kommentarer, dødstrusler mod hendes søn og en evig shitstorm, har hun nu truffet en beslutning. I et interview forklarer Annemarie, at hun er et “brændt barn” og endelig trækker en grænse.

Annemarie Eilfeld kom med i castingshowet “Deutschland sucht den Superstar” for 14 år siden. Selvom hun dengang tabte til Daniel Schuhmacher, blev hun af offentligheden mest husket som “DSDS-kællingen”. Men selv hendes deltagelse i “Sommerhaus der Stars” gav hende ikke et bedre image. I stedet modtog hun endda dødstrusler mod sig selv og sin familie.

Mange års fjendtlighed har sat sine spor på Annemarie Eilfeld. Hun beskriver sig selv i “BILD” som et “brændt barn” og tager nu konsekvensen. I et tv-interview forklarer hun, at hun har fået nok af hadefulde beskeder og trusler. Det er ting, der simpelthen ikke behøver at være der. Annemarie Eilfeld vil nu koncentrere sig fuldt ud om sin musikkarriere. Alligevel kæmper hun fortsat med konsekvenserne af sine reality-tv-optrædener.

I en nylig udtalelse kritiserede hun “Deutschland sucht den Superstar” for at være et format, hvor folk bliver udstillet, og hvor det hele handler om skænderier og negative ting. Hun beskriver også sin oplevelse i “Sommerhaus der Stars” som meget negativ i mellemtiden: “Jeg vil koncentrere mig mere om musik. Jeg er færdig med RTL’s skraldespands-tv! Der er jeg et brændt barn. Jeg har ikke lyst til at blive portrætteret som nationens røv af denne kanal længere.”

Med sit radikale brud med reality-tv håber Annemarie Eilfeld på et nyt perspektiv og vil koncentrere sig om sin karriere som sangerinde og mor. De mange år med hadefulde kommentarer og trusler har givet hende ar på sjælen, men hun er fast besluttet på ikke at lade sig slå ud af det.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse