Annemarie Eilfeld: Fødselskompliktioner

At føde kan være stressende affære for både mor og barn. Du når dine grænser fysisk og mentalt. Annemarie Eilfeld fødte for nylig sin baby og har nu afsløret for os, at der var nogle komplikationer under fødslen…

Annemarie Eilfeld har i flere år lidt af hormonforstyrrelsen PCOS, som gør det næsten umuligt at blive gravid. Men hun var heldig: Lille Elian har været i verden siden 29. august 2022.

Faderen er hendes mangeårige ven og nu også hendes forlovede Tim Sandt, som Annemarie var sammen med i “Stjernernes Sommerhus” i 2020. “Tim og jeg er utrolig stolte og overlykkelige,” sagde den 32-årige.

Desværre var fødslen ikke helt så afslappet, som hun fortalte os: “Der var indledende komplikationer, sandsynligvis forårsaget af min hormonsygdom. Der var et for tidligt brud på hinderne, og jeg gik ikke i naturlig fødsel. De skulle så skabes kunstigt. Det var slemt. Men jeg – nej: VI – kæmpede os igennem det i timevis.” Til sidst gik fødslen naturligt og varede knap en time.

Annemarie Eilfeld var alene på fødegangen

Faderen, Tim Sandt, var stadig til stede under komplikationerne, men Annemarie sendte ham så ud under fødslen: “Jeg foretrak at gøre det alene,” siger powerkvinden. Men efter deres søn var født, kom Tim selvfølgelig over med det samme og krammede glad sin søn.

Annemarie Eilfelds Baby har et usædvanligt navn

Det fælles barn bærer nu navnet Elian – som kommer fra oldgræsk og betyder “den strålende”: “Vi kalder ham den strålende mand, fordi det passer så godt!” sagde den nybagte mor overlykkelig.

Tim fandt i øvrigt på dette usædvanlige navn: “Vi hørte faktisk først navnet en uge før fødslen, og så syntes vi, det var så smukt, at vi besluttede at bruge det.” Annemarie hviler sig nu lidt i Leipzig-klinikken, inden hun går hjem sidst på ugen.

Vi ønsker den lille familie alt det bedste!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse