Annemarie Eilfeld & Co – Halloween 2023: Sådan kan schlagerstjernerne lide at fejre den

Annemarie Eilfeld er den populære Halloween-dronning! Allerede to dage før det uhyggelige skue poster hun en horror-brudevideo af sig selv. Disse schlagerstjerner fejrer også halloween!

Annemarie Eilfeld som ligbrud

Hun er bruden, man helst ikke vil giftes med på den måde! For to dage siden lagde hun en video på Instagram, hvor hun prøver et gyserkostume inspireret af Tim Burtons “Corpse Bride”. Hun mumler uhyggeligt: “Det er Halloween …!”

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af (@sonia.liebing.official)

Sonia Liebing: Herligt amerikansk!

For et år siden viste Sonia Liebing, hvordan hun havde travlt med at indrette sit hjem. I sin Instagram-story afslørede sangerinden, at hendes mand Markus allerede var i gang med at pynte huset udvendigt. Blandt andet kunne man se en Halloween-lygte, en krans af orange og sorte edderkopper over indgangen til huset og et selvlysende skelet på døren. “I aften skal vi stadig skære græskar ud,” fortalte Sonia. Ingen tvivl – Liebings er ægte Halloween-fans!

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Inka Bause (@inka.bause)

Inka Bause i græskarlook til Halloween

Mens Emilija Wellrock var til Halloween-event som vampyrdame med to venner på Halloween 2022, greb Inka Bause uden videre sin hund Eddi og klædte sig ud til de uhyggelige festligheder – eller rettere, hun tog et græskar over hovedet. Den trofaste firbenede ven var klædt ud som et spøgelse. Hun delte disse sjove billeder med sine fans på Instagram. Og der var også slik til kvarterets børn. Inka bad dem dog om “kun at tage 1-2 stykker slik – så er der nok til alle”.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse