Coronavirus: Schlagerlovestory med Florian Silbereisen aflyst

Mange stjerner har allerede talt dagene indtil det næste store Silbereisen show. “Schlagerlovestory 2020” skulle være den 14. marts, men der kommer intet ud af det. Showet er udsat.

Nu skaber Covid-19 også spænding i schlager verden! Det kommende Silbereisen-show “Schlagerlovestory 2020 – Die total verliebte Frühlingsshow” er udsat. Mitteldeutsche Rundfunk (MDR), der er ansvarlig for produktionen, har besluttet at gøre det på grund af Covid-19 epidemien, der raser i Tyskland.

Faktisk skulle mange schlager stjerner optræde i et romantisk festival show næste lørdag. Howard Carpendale, Jana Ina og Giovanni Zarrella, Ben Zucker, Daniela Katzenberger og Lucas Cordalis, Beatrice Egli, Thomas Anders, Vicky Leandros og mange andre stjerner var planlagt. Men Corona-virussen spænder ben for dem og alle Schlager-fans.

Sundhed kommer først

Arrangementet med mere end 5000 besøgende blev planlagt til den 14. marts 2020 i Halle (Saale) og skulle som altid sendes live på ERSTEN.

Massebegivenheder kan hjælpe med at sprede virussen hurtigere. Med henblik på vores ansvar for vores besøgendes sundhed, men også med henblik på vores sociale ansvar var vi nødt til at tage denne beslutning med et tungt hjerte.

Vi kan ikke implementere anbefalingerne af tiltag for massebegivenheder som der er udstedt af Robert Koch-instituttet med så kort varsel. Derfor er det i vores aktuelle situation at udskyde begivenheden den eneste rigtige beslutning efter vores mening.

Wolf-Dieter Jacobi MDR-programdirektør siger: MDR er imidlertid ikke alene om at beslutte at udsætte programmet på grund af corona virussen. Andre større begivenheder er blevet udsat eller aflyst i de sidste par dage. F.eks. Blev ITB-rejsemessen og Leipzig Bogmesse annulleret, og FIBO-fitnessmessen i Köln blev udsat til andet halvår.

Erstatnings datoen er allerede sat, men fordi det udsat og ikke annulleret, har MDR også indstillet en ny dato. Alle Schlager fans kan se frem til 06.06.2020. Derefter skulle showet med Florian Silbereisen afholdes i Halle (Saale). Billetter, der allerede er købt, forbliver gyldige.

Vi vil nu gøre alt for at afholde en stor schlager-fest med Florian Silbereisen i Halle til DAS ERSTE om sommeren. Wolf-Dieter Jacobi MDR-programdirektør siger: Dette forvandler det helt forelskede forårsshow til et sommershow.

Kilde: MeineSchlagerWelt.de

RELATEREDE ARTIKLER