Thomas Anders: Hård “DSDS” afvisning!

Foto: ARD/JürgensTV/Dominik Beckmann – Thomas Anders og Florian Silbereisen ved  SchlagerChampions 2021

“Deutschland sucht den Superstar” skal klare sig uden Dieter Bohlen fra nu af. RTL leder i øjeblikket under højt pres, efter en passende efterfølger. Eks- “Modern Talking” -kollega Thomas Anders ville faktisk passe perfekt – men sangeren er ikke i humør!

Bohlen har brug for en efterfølger når han ikke længere er en del af den store “DSDS” maskine som er chokerende. Det vil svare til at Blachman stoppede i X-Factor.

Imens kredser alt dog om efterfølgeren, der skal overtage Bohlens chef-jury position. En varm kandidat er i øjeblikket Florian Silbereisen, men Thomas Anders er også god at tale med.

Det er velkendt, at han og Dieter Bohlen ikke kom godt ud det sammen, i deres “Modern Talking” -tid, på venlige vilkår. Så hvis Thomas ville erstatte Dieter Bohlen af alle mennesker, ville det være en sensation – og bestemt en fornærmelse over for Bohlen på en eller anden måde. Men hvordan står Thomas Anders om rygterne? Er han interesseret i et jury-job hos “DSDS”?

Thomas Anders har ikke lyst til det

Svar er nej! Sammenlignet med “BILD” gjorde Thomas Anders det klart, at RTL var nødt til at finde en anden til at efterfølge Bohlen: “Når RTL tænker over det og nu læser med: De behøver ikke engang at spørge mig! ”

Overraskende nok viser Bohlens tidligere følgesvend en eller anden måde ganske solidaritet! ”Slutningen for Dieter var bestemt en overraskelse for alle, bestemt også for Dieter selv,” sagde Anders. Bohlen-jordskælvet vil ikke ende i øjeblikket …

Kilde: Schlager.de

RELATEREDE ARTIKLER