Thomas Anders modtager kulturpris og deler sjældent familiefoto

Thomas Anders er uden tvivl en af de største sangere i vores land. Som en del af Modern Talking er han kendt over hele verden, og som soloartist glæder han sine fans her i landet. Han er også vinmager og er for nylig begyndt at sælge sine egne krydderier. Thomas har kort sagt haft en enestående karriere. Nu er han blevet hædret med den eftertragtede kulturpris fra byen Koblenz.

Thomas Anders, som selv bor i Koblenz, har i årtier følt sig tæt knyttet til byen ved Rhinen og Mosel og understreger gang på gang sin kærlighed til sit hjem i Koblenz. Thomas har nu modtaget prisen ved en festlig ceremoni, hvor hans indsats for kunsten blev hædret. Koblenzer Kulturpreis er noget særligt, da den uddeles hvert tredje år og hædrer personer, der har gjort en særlig kunstnerisk indsats. Et af kravene til prisen er, at modtageren skal have boet i Koblenz eller omegn i mindst ti år.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Thomas Anders (@thomasanders_official)

Thomas Anders poserer med sin kone og søn

Thomas Anders ses normalt på scenen alene eller med duetpartneren Florian Silbereisen. Til prisuddelingen rejste han dog med sin familie. Hans kone Claudia og hans søn Alexander var der også. Han lavede endda en ægte kærlighedserklæring til sin kone: “Tak til min familie, især til min kone @claudiaweidung_anders , som har inspireret mig i 24 år, har min ryg og støtter mig i min vækst sammen med vores backoffice-team.” Hans søn kan også se frem til varme ord fra sin far: “Tak til min søn @alexander_weidung , som jeg er utrolig stolt af.” Tillykke, kære Thomas.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse