Thomas Anders afslører sin ægteskabshemmelighed: “Sexen er mere intim”

“Modern Talking”-stjernen Thomas Anders kan snart fejre jubilæum! Men ikke i professionel forstand, men med sin kone Claudia! De to kan fejre 25 års ægteskab næste år. Nu har han afsløret intime detaljer om sit forholds opskrift på succes.

Thomas Anders afslører sin opskrift på succes i kærligheden

Med hits som “Cheri Cheri Lady” og “You’re my heart you’re my soul” formede den succesfulde tyske duo “Modern Talking” en hel generation. Mens Thomas har haft solosucces på trods af bandets opløsning, går det også godt for ham, når det kommer til kærlighed. I et interview med BILD afslørede han, hvad der gør hans ægteskab til noget særligt, og hvad opskriften på evig kærlighed er.

Og det første for Thomas er en masse kommunikation: “Som min kone siger så smukt: vi reparerer, i dag smider vi bare ting væk.” Så for musikeren står det klart: Selv om der af og til er spændinger i et forhold, er det vigtigt at erkende, at reparationer og konfliktløsning er uundgåelige.

Musikerlegenden Thomas Anders: “Intet porcelæn har nogensinde fløjet”

Men skænderierne plejer at handle om småting, kender Thoma ikke til højlydt drama: “Porcelæn har aldrig fløjet, det er alt for dyrt for mig. Så skulle jeg købe det hele igen,” smiler musikeren.

Men ud over at tale ud om tingene, når det går galt, er Thomas Anders også glad for søde sager: “Min kone fortalte mig om et hotel, der tilbyder gode detox-kure. To dage senere havde jeg booket det. Det havde hun ikke forventet.” Men en spontan frokost får også parrets kærlighed til at blusse op igen, afslører han.

Thomas Anders deler intim ægteskabshemmelighed: “Sexen er mere intim”

De fysiske behov spiller også fortsat en vigtig rolle for Thomas Anders: “Sex er mere intimt, fordi jeg kender Claudia så godt, og hun kender mig.” Selvom tingene ikke længere er helt så vilde, som de måske var for 20 år siden, er båndet mellem de to så meget desto stærkere: “Den eksperimenterende fase er forbi. Intimiteten er det fantastiske.”

Så meget desto bedre er det at høre, at Thomas Anders ikke kun har fundet professionel succes, men også familielykke – sammen med sin kone Claudia og deres søn.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse