Beatrice Egli i DSDS-interviewet: Om juryen, Dieter Bohlen & hendes egne ideer

Da den schweiziske sangerinde Beatrice Egli vandt den tiende sæson af “Deutschland sucht den Superstar” i 2013, begyndte et nyt liv for hende. I 2024, elleve år efter sin sejr, vil hun selv være en del af juryen. Den muntre slagterdatter er blevet en topprofessionel musiker, der, selv om hun er en af vor tids største schlagerstjerner, hverken har mistet sit gode humør eller sin positive udstråling…

2024 bliver et spændende år for Beatrice Egli. Hendes nye album “Alles in Balance – Leise” udkommer, hun skal på turné, hun skal igen være vært på “Beatrice Egli Show”, fortsætte med at optage nye afsnit af podcasten “Egli Extrem”, og hun skal sidde i juryen i “DSDS” – det nok mest berømte castingshow i Tyskland, hvor det hele begyndte for hende for mange år siden. I et interview med nyhedsbureauet “spot on news” fortæller hun nu om sine nye opgaver.

… om DSDS:

“DSDS var et vigtigt skridt for mig, fordi det startede det hele. Det er så meget desto mere specielt for mig at vende tilbage til begyndelsen nu.”

… om denne mulighed:

“Jeg har altid tænkt, at jeg endnu ikke var klar til at rådgive eller dømme folk, der har den samme drøm som mig. Det er også den største udfordring for mig: Musik og en stemme er et spørgsmål om smag. Det handler ikke kun om evner – enten rører det dig, eller også rører det dig ikke. I dag har jeg denne erfaring og samtidig respekt for dem, der har modet til at komme til en audition. Det er derfor, jeg tror, jeg kan håndtere det godt.”

… om henvendelsen fra RTL:

“Den har altid været på bordet. Men denne gang havde vi en lang snak med Dieter, som var rigtig god – også selvom det ikke handlede om DSDS. Vi sad sammen i flere timer og snakkede. Det er dejligt, at vi starter på en frisk sammen.”

… om Dieter Bohlen:

“For mig hører DSDS og Dieter Bohlen simpelthen sammen. Da jeg selv deltog for ti år siden, kendte jeg ikke Dieter Bohlen gennem Modern Talking, jeg kendte ham gennem “Deutschland sucht den Superstar”.”

… om juryen:

“Jeg kender Pietro, Loredana og Dieter godt, og jeg synes, at blandingen af så alsidige personligheder er spændende. Vi er i helt forskellige genrer, og det er det, der gør denne jury til noget særligt i mine øjne. Det er også godt og vigtigt, at der er to kvinder i juryen i denne sæson.”

… om sine egne ideer:

“Mit ønske er at være helt i nuet. Det betyder, at jeg giver den person, der lige har samlet alt sit mod, min udelte opmærksomhed og ærlighed. Men det er også vigtigt for mig at være respektfuld. Også selv om man måske bliver nødt til at sige til sidst: Det var ikke lige min smag.”

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse