Stefanie Hertel: Slut med Volksmusik!

Bild: MDR/Günter Kuhn

Stefanie Hertel har været på scenen som folkemusikstjerne i over 35 år. Men det er slut nu! Stefanie Hertel sætter en stopper for Volksmusik! Nå, i det mindste er det kun midlertidigt … Stefanie har nu grundlagt et nyt band kaldet “More Than Words”. Andre medlemmer af dette band er hendes mand Lanny og datteren Johanna. Og de tre synger nu country på engelsk. Hvorfor? Familien er en stor fan af tv-serien “Nashville” – en meget succesrig produktion fra Amerika, så BILD.

I øvrigt er den første optræden af ​​”More Than Words” allerede planlagt: Ved præsentationen af ​​”Goldenen Henne” i Leipzig. Stefanie ser frem til det: ”Det føles helt anderledes. Pludselig er jeg ikke den der er i front. Jeg er en del af et band og spiller ikke førsteviolin. At have min familie på scenen ved siden af ​​mig fylder mig med stor glæde og uigenkaldelig stolthed. Og det at vi synger engelsk er naturligvis anderledes end i mine solo-optrædener. ”

Hendes 17-årige datter Johanna er mere rolig: ”Jeg vil udelukkende synge engelsk for at gøre det meget klart, at jeg laver noget andet end min mor. Jeg vil efterlade mine egne fodaftryk. ” Så vi vil høre meget fra hende.

Stefanie vil dog ikke stoppe med at synge folkemusik: “Den ene erstatter ikke den anden.” Så vi er beroligede. Så lad os holde fingrene krydset for familien på fredag!

Kilde: Schlager.de

RELATEREDE ARTIKLER