Silbereisen & Fischer oplevede samme skæbne som Mross & Hertel

De stod på scenen, sang drømmende sange og havde et lykkeligt forhold. Ikke desto mindre havde parrene i schlagerverdenen det ikke altid helt nemt. Helene Fischer & Florian Silbereisen samt Stefan Mross & Stefanie Hertel kunne synge en stor sang om det – de skulle gennemleve samme skæbne.

Stefan Mross og Stefanie Hertel blev betragtet som det sødeste par i Schlager i 90’erne og 2000’erne. Stjernetrompetisten og den smukke sangerinde fortryllede adskillige fans. De viste også regelmæssigt deres kærlighed offentligt. Tv-interviews og reportager i sladderpressen, som ikke skal tages alvorligt, vakte flere gange opsigt, og deres ansigter prydede jævnligt forsiderne. “Separation”, “Forsoning”, “Baby-lykke” eller andre skandaler. Overskrifter de skulle læse om sig selv uge efter uge.

I mediernes sigtekorn

En skæbne, som Florian Silbereisen & Helene Fischer også oplevede. Efter at ​​Stefan Mross og Stefanie Hertel gik fra hinanden, blev de schlagerens nye drømmepar. Heller ikke de blev skånet af sladderpressen. Ugentligt spekulerede medierne i, hvornår de to superstjerner endelig ville få deres første barn, og om et bryllup var planlagt.

Paparazzier fulgte efter Florian Silbereisen & Helene Fischer

Florian Silbereisen måtte ofte undslippe paparazzierne. I et interview med “Stern” klagede han: “Jeg er ofte under overvågning, og at få paparazzier til at slå lejr på tværs af gaden i skoven for at se, hvem der kommer ind og ud af mit sted, er en pris, jeg desværre må betale.”

Helene Fischer kender også denne følelse af at blive forfulgt af pressen igen og igen: ”Det føles nogle gange som at være fanget i et bur. Man kan ikke komme ud af situationen, for paparazzierne har magten og kameraet i hænderne i øjeblikket,« klagede hun i et interview med »Zeit«.

Florian Silbereisen & Helene Fischer har tilsyneladende lært lektien, for i 2018 gik dette drømmepar også fra hinanden. Var det måske også tabloidmediernes skyld, at denne kærlighed faldt fra hinanden? I dag lukker Helene Fischer fuldstændig ned sin kærlighedslykke. Der er få almindelige billeder af hende og hendes ven Thomas Seitel.

Og Florian Silbereisen? Han siges stadig at være single. I et interview med “MDR at 4” lod Flori det stå åbent, om hans fremtidige forhold ville blive offentligt: “Jeg er bange for, at det ikke bliver min beslutning.”

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse