Stefanie Hertel: Kraftig forandring for nyt ZDF-format

Stefanie Hertel har skabt sig et stort navn på den tyske folkemusikscene og hyldes som en af de mest berømte stemmer. Men sangerinden og studieværten har ikke kun succes inden for denne genre, hun er også klar til at bryde ny musikalsk grund. Med sin deltagelse i showet “Music Impossible” følger hun i fodsporene på andre prominente schlagerartister, som Marianne Rosenberg eller Mickie Krause, og viser sig selv, som vi aldrig har set hende før…

Allerede som barn viste Stefanie Hertel en urokkelig passion for folkemusik. I en alder af 13 år vandt hun Grand Prix for folkemusik med sin sang “Über jedes Bacherl geht a Brückerl”. Denne succes var startskuddet til hendes karriere, og siden da har det været umuligt at forestille sig folkemusikscenen uden hende. Men nu vil hun gerne tage nye musikalske udfordringer op, og bevise sit talent inden for andre genrer. Det nye ZDF-format “Music Impossible” giver Stefanie Hertel mulighed for at forvandle sine hit til et ægte pigeband-hit. Denne opgave kræver ikke kun kreativitet og musikalsk dygtighed, men også modet til at bryde med sin tidligere stil og gå nye veje.

Foto: ZDF / Michael Clemens

Princippet er dette: I showet “Music Impossible. Mein Song, Dein Sound” konkurrerer to talentfulde kunstnere fra helt forskellige musikalske stilarter mod hinanden i hver episode. Men der er noget særligt her: Deltagerne finder først ud af, hvem de skal møde i begyndelsen af showet. Denne uventede udfordring består i at udarbejde deres egen sang i den anden kunstners stil og derefter præsentere den på scenen. Publikum på stedet har den vigtige opgave at afgøre, hvem der har gjort et bedre stykke arbejde. Vært for dette spændende show er Conchita Wurst. Stefanie Hertel vil møde Senna Gammour, tidligere medlem af pigebandet Monrose, i showet. “Senna, jeg mener, Monroes, det var min ungdom. Jeg var virkelig popstjerne-fan dengang. (…) Jeg stod på dansegulvet og rockede løs. At man møder sådan en person efter al den tid og laver sådan en fantastisk historie, det er selvfølgelig meget specielt,” siger Stefanie om sit nye job. Vi er meget spændte på at se, hvad der venter os. Det hele starter den 22. december 2023 kl. 23.15 og 00.00 på ZDF.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse