Var ægteskabet med Stefan Mross bare PR? Stefanie Hertel bryder sin tavshed

I 1991 begyndte en romantisk kærlighedshistorie mellem Stefan Mross og Stefanie Hertel, da de mødtes til “Grand Prix der Volksmusik”. Tre år senere offentliggjorde de deres forhold, fik en datter sammen i 2001 og giftede sig i 2006. Men skuffelsen fulgte i 2011: Det tidligere schlager-drømmepar annoncerede deres separation og blev skilt.

Den dag i dag går der rygter om, at deres romance var ledsaget af PR-strategier. Stefanie Hertel har nu endelig kommenteret disse spekulationer.

PR-taktik eller ægte kærlighed?

Mens Stefan Mross lader sin nuværende kæreste Eva Luginger sidde blandt publikum, har den berømte trompetist stået på scenen sammen med sine ekspartnere igen og igen før i tiden. Med Stefanie Hertel delte han ikke kun musik, men de tog også på turné og sang adskillige duetter sammen. Disse fælles optrædener førte til, at de blev kendt som schlager-drømmeparret, og deres image blev markedsført med succes. Men spørgsmålet var, om der også lå en PR-strategi bag deres forhold.

I et interview med bild.de blev Stefanie Hertel spurgt om rygterne om et muligt PR-trick i forbindelse med hendes ægteskab med Stefan Mross. I den forbindelse understregede hun: “Vi blev ikke presset ind i dette forhold. Vi var virkelig et par.” Hun lader forstå, at hun ikke ønsker at gå yderligere ind i disse rygter. Hun har tydeligvis lagt denne del af sin fortid bag sig og erklærede: “Det er fortid.”

Tidligt moderskab: Stefan Mross og Stefanie Hertel havde planlagt fødslen af deres datter

Da hendes datter blev født i 2001, var Stefanie Hertel kun 21 år gammel. Hun fortalte os: “Johanna er et drømmebarn. Jeg ønskede bevidst at blive mor tidligt, som der var tradition for i vores familie. I dag synes jeg, det er dejligt at have en voksen datter, som allerede lever sit eget liv.” I dag har mor og datter et tæt forhold.

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse