Stefan Mross & hans Anna-Carina: Sniger kærligheden sig væk?

Foto: ARD/JürgensTV/Dominik Beckmann

Hurtigere end forventet tog Stefan Mross (45) og hans Anna-Carina (28) deres rosefarvede briller af. Kun et år efter tv -drømmebrylluppet står de over for den barske virkelighed. Sniger hendes kærlighed sig væk allerede?

Hvis de to kun havde søde udtryk for kærlighed til hinanden indtil nu, er tonen nu grovere. “Vi skal også indhente vores bryllupsrejse,” skyder Anna-Carina nu mod sin mand i et interview. I øjeblikket ser det ud til at Stefan er mere gift med sit arbejde end med sin kone. Moderationsjobs, podcasts, nye albums og toure er øverst på hans liste.

Det kan Anna-Carina slet ikke lide. Hun er også rasende over, at hendes nye mobilhome mere ligner et kontor end et hyggeligt hjem. ”Det er altid stressende og arbejdsrelateret,” forklarer hun. ”Kontoret er der. Vi har en printer med. Vi har en vaskemaskine med. Der er en husstand, der skal skabes.” Da blev romantikken overvældet af hverdagen.

Men Stefan synes ikke at lægge mærke til noget af hendes stress. Han er så optaget af sit arbejde, at han ikke engang indser, at hans forhold langsomt går i stykker. Men hans kone kan næsten ikke fortælle ham det tydeligere. I stedet for sødt samvær er dette par mere frustreret …

Kilde: Schlager.de

RELATEREDE ARTIKLER