Skilsmisse inden årets udgang for Stefan Mross & Anna-Carina Woitschack

Stefan Mross i (kærligheds)lyksalighed. Han har officielt været lykkelig med sin Eva i næsten et år. Det går angiveligt ikke så godt med hans skilsmisse fra Anna-Carina Woitschack, som “Freizeit Woche” hævder. Schlager.de har spurgt sig for.

2022 var nok ikke et godt kærlighedsår for Stefan Mross og Anna-Carina Woitschack. Deres brud blev noget offentligt uro. Men efter at de begge havde præsenteret deres nye partnere – Stefan Mross sin Eva Luginger og Anna-Carina Woischack sin Daniel Böhm – vendte freden langsomt tilbage. En ro af kærlighed! For han har fundet sit livs kærlighed i sangerinden Eva Luginger. Stefan Mross og Eva Luginger var for nylig på et detox-program sammen og slappede af i El-Guna (Egypten), hvor Eva også fejrede sin fødselsdag, som billeder på hendes Instagram-konto viser.

Det er en dobbelt skilsmisse

I april 2023 forklarede Stefan Mross ifølge avisen “Bild”: “Skilsmisserne er i gang. Siden september (2022, red.) har vi begge været i separationsåret. Det bliver en dobbelt skilsmisse, så at sige.” Det er Mross fra Woitschack og Eva Luginger fra sin mand. Nu vil magasinet “Freizeit Woche” vide, at det – som med mange skilsmissepar – ikke vil gå så glat. Det nævner dog ikke nogen kilder, men angiveligt er skilsmisseforhandlingen ved byretten i Passau blevet aflyst endnu en gang.

Kan det være sandt? Schlager.de har spurgt Stefan Mross’ management: “Det er en verserende sag. Det er derfor, vi ikke kan sige noget om det.” Og den samme information fra Woitschacks management. Og hvad siger byretten i Passau? En pressetalsmand: “I henhold til § 170 I.1 GVG er høringer, diskussioner og retsmøder i familiesager ikke offentlige, hvorfor jeg ikke kan give nogen detaljer i denne henseende.” Selv når det drejer sig om offentlige personer, dvs. berømtheder, kan private anliggender forblive private.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse