Nu reagerer hun på rygterne om bruddet!

På det seneste er der gentagne gange dukket rygter op om, at Anna-Carina Woitschack og hendes kæreste Daniel er gået fra hinanden. Det skal indrømmes: Anna-Carina, som ofte postede billeder med sin Daniel i begyndelsen af deres forhold, har holdt lav profil med private billeder i de seneste uger. Men nu har hun reageret charmerende på rygterne om bruddet…

“Er det slut med Daniel? Beviserne taler for sig selv!” – Sådan lød overskriften om Anna-Carina Woitschacks nuværende kærlighedsliv. At der gang på gang bliver skrevet usandheder om sangerinden og hendes privatliv, har hun vidst i hvert fald siden bruddet med Stefan Mross.

Men efter den provokerende onlineartikel har sangerinden nu reageret roligt og endda frækt. Hun har fundet på et smart Instagram-træk for at modvirke spekulationerne om et muligt brud med kæresten Daniel. Hun lagde straks en Instagram-story op, hvor man kan se hende i en kær positur med sin Daniel. Hun skrev “Grüße an @intouch & @wunderweib.de” sammen med et hjerte og en grinende emoji. Så rygterne om et brud er nok historie for nu.

Anna-Carina Woitschack: Alt er fint med hendes Daniel

Efter bruddet med tv-værten Stefan Mross i november 2022 afslørede Anna-Carina Woitschack offentligt sit nye forhold til Daniel Böhm. I månedsvis delte hun sin kærlighed med verden, især via sine sociale mediekanaler.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af – (@anna.carina.woitschack)

På trods af rygterne om hendes forhold ser Anna-Carina Woitschack ud til at håndtere situationen roligt og selvsikkert. I et år fyldt med op- og nedture inden for kærlighed og forhold, forbliver hun stærk og viser verden, at hun ikke lader sig skræmme af spekulationer.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse