“Selvfølgelig er jeg ikke fejlfri”

I medierne bliver Helene Fischer gentagne gange beskrevet som en slags “superkvinde” – fordi hun er smuk, talentfuld og for mange fans indbegrebet af perfektion. Men det er ikke kun en kompliment, det opbygger også utilsigtet et pres. I et interview har Helene sagt: “Det ville være skræmmende, hvis jeg ikke begik fejl.” Hun talte også om indre og ydre skønhed, skæbnesvangre møder og spontane følelsesudbrud.

“Jeg føler mig smukkere i dag, end jeg plejede at føle mig”.

På en pressekonference for hendes “Rausch”-turné 2023 ville Helene en gang for alle, gøre op med de fordomme om at hun ikke begår fejl: “Selvfølgelig er jeg ikke fejlfri.” I et interview med “RTL Exklusiv” afslørede hun derefter, at hun havde brugt de sidste par måneder intensivt til at slappe af.

Det var især godt for hendes udseende, at hun ikke skulle vise sig offentligt hele tiden med en top-sminke. Hun var også i stand til at give sin hud og sit hår “en lille pause”. Med succes! “Det kan jeg helt sikkert se på mit hår. Hvis det ikke bliver føntørret eller udsat for glattejern for ofte, bliver det rigtig godt igen. Jeg må sige, at jeg føler mig endnu smukkere i dag og nu, end jeg gjorde før, fordi alt er blevet genoprettet,” siger den 38-årige, der stråler.

Hun lader sine følelser få frit løb

Ved Helene Fischers mega-koncert i München appellerede hun til de 130.000 tilskuere om fred og afslørede: “Jeg har fundet min soulmate.” En noget usædvanlig erklæring. For hun taler faktisk ikke særlig ofte om sit privatliv.

“I det øjeblik slukker jeg også for mit hoved, og så skal jeg være så autentisk som muligt. Hvis det kommer over mig, og jeg har en følelse af, at jeg har lyst til at fortælle mit publikum om det, så gør jeg det,” siger “Helene.

Men det er “nogle gange virkelig en kamp indeni mig selv” – fordi hun ved, at hvert ord, hver sætning og hvert blik kan blive en del af en artikel. Men at hun også taler om sine følelser, går godt. Det virker næsten, som om hun ønsker at vise mere: Jeg er en normal kvinde – jeg er en af jer!

Tingene udvikler sig ofte anderledes, end du tror

I interviewet med Frauke Ludowig talte Helene Fischer også om fortiden. Hun var i et forhold med entertainer Florian Silbereisen i ti år. I slutningen af 2018 meddelte det tidligere par, at de gik fra hinanden. Siden da har Helene været lykkelig med Thomas Seitel og har en datter med ham. Mødet mellem de to var skæbnen, for den Helene havde ikke planlagt at blive forelsket igen:

“Selvfølgelig sker der uventede ting, som man ikke havde forventet. Det var det, der skete for mig. Det vigtige er at erkende det, at være ærlig overfor sig selv og så bare gå gennem denne nye dør og, som i mit tilfælde, se tilbage med meget positive og smukke tanker – men også at lukke dette kapitel på et tidspunkt.”

Med andre ord har hun endelig lagt sit forhold til Florian Silbereisen bag sig. Ikke desto mindre ser hun tilbage med taknemmelighed – men hun ser også fremad, for hun har trods alt en lang og spændende fremtid foran sig …

Kilde: Schlager.de

RELATEREDE ARTIKLER