Sarah Schiffer: “Jeg er Disney-Fan”

I årtier har Disney-filmene fascineret hele generationer af mennesker: unge og gamle fortrylles af “Løvenes konge”, “Pocahontas” eller “Aladdin” og forføres til fjerne lande.

Sarah Schiffer, selvbevidst Disney-fan, viser også denne entusiasme i sit nye musikværk: Hun indspillede cover videoen af ​​”Ich bin bereit” til filmen “Vaiana” på Mallorca i oktober sidste år.

Sarah fra Herzogenrath bringer seeren til den solrige ø Mallorca med stærkt solskin, et betagende landskab og en vidunderlig atmosfære. Denne video er især underholdende på nuværende tidspunkt, fordi den giver lidt variation og bringer afslappende tanker hovedet hos andre.

Historien kort om “Vaiana”

Vaiana, 16 år gammel, er datter af chef Tui og bor på en paradisø i det sydlige Stillehav. Hun elsker havet som sine forfædre, men hendes far har bestemt, at ingen må tage over det nærliggende rev med båd.

Men når hendes ø er i fare, tager Vaiana, ledsaget af hanen Hei Hei og den tamme gris Pua, af sted for at finde halvguden Maui. Sammen med den legendariske kriger ønsker hun at finde en legendarisk ø og redde sin familie.

Helene Fischer vs. Sarah Schiffer

Sangen “Ich bin bereit”, som nu præsenteres af Sarah Schiffer, er hidtil blevet fortolket af ingen anden end Helene Fischer. Hver af sangerne fremføres på deres egen måde. Der er dog forskel mellem de to versioner:

Mens Helene sang titlen i studiet med hovedtelefoner på, forsøgte Sarah at fange landskabet og skønheden på den solrige ø Mallorca under forestillingen.

Kilde: Schlager.de

RELATEREDE ARTIKLER