Sådan kan hun ikke være glad

Foto: NDR/Thorsten Jander

Udefra ser alt perfekt ud, ved første øjekast: Helene Fischer har sin Thomas ved sin side, og de to har fået opfyldt deres drømme: De byggede hus, blev forældre og Helene har fagligt succes. Men hvis man kigger bag kulisserne, står det klart: Det smukke udseende er vildledende! For i Helenes liv kommer der hele tiden nye dramaer. Og som tingene er lige nu, så kan hun ikke være glad…

Det er blevet særligt tydeligt, siden Helene blev mor. Hun havde sikkert planlagt at nyde sin lykke i huset ved Ammersee. Gøre haven klar, sætte sig på terrassen, opleve den smukke natur. Men selvom foråret er i luften og solen skinner, så ser det ud som om, at Helene har forskanset sig i sin villa – bag høje mure og hække, beskyttet af kameraer. Hvis hun da overhovedet går udenfor – så er det tilsyneladende kun for at lave professionelle aftaler.

Der er også grunde til Helenes usædvanlige opførsel!

Hun har trods alt måttet møde masser af modgang på det seneste. Først blev hun forrådt af en person fra hendes omgangskreds, som blev ved med at røbe Helene mest private hemmeligheder. Så akkumulerede ondsindede fjendtligheder mod Helene på internettet.

Og sidst, men ikke mindst, er der altid fans, der lurer i nærheden af ​​hendes hus, som gerne vil ha et glimt af hende og hendes baby.

Forlader hun huset uden bekymringer under disse omstændigheder? At skubbe barnevognen på søbredden som nybagt mor, nyder denne magiske tid med familien – som enhver ung mor ville ønske og drømme om? Næppe muligt for Helene. Det er et drama!

Helene sagde selv engang, at der er øjeblikke, hvor hun spekulerer på, “om jeg overhovedet skulle forlade huset”. Og: “Det føles nogle gange som at være fanget i et bur…” Nej, sådan kan hun ikke være glad!

Kilde: Schlager.de

RELATEREDE ARTIKLER