Ramon Roselly: Han er en outsider

Foto: Universal-musik / Ben Wol

Ramon Roselly har været en uundværlig del af schlager-musikkens verden siden hans DSDS-sejr for et godt år siden. Allerede da mistænkte man, at sakseren var forskellig fra hans kammerater og senere kolleger i Schlager. Nu taler han åbent om denne outsider-rolle.

Ganske vist – der er næppe en schlagerstjerne som Ramon Roselly, der synger evergreens af Peter Alexander og Randolph Rose med sådan en lidenskab. Hans nye album “Lieblingsmomente” er rig på sådanne klassikere.

Du kan sige, at Ramons musikstil kommer fra en anden tid – og det er netop hans opskrift på succes. Hans nuværende album nåede nummer to på hitlisterne. Fans ærer DSDS-vinderens lidenskab. Ikke desto mindre konfronteres han regelmæssigt med denne musikalske outsider-rolle.

Ramon Roselly: “Altid denne Schnulzenmusik”

I et interview med “OKmag.de” taler den 27-årige om disse hån, der er rettet mod Ramons musiksmag. ”Jeg er et specielt tilfælde, jeg lytter bare til Engelbert eller Tom Jones hele dagen. Mine søskende siger allerede: ‘Altid denne oppustede musik, tænd for noget moderne, dreng!’ Og mig: ‘Men det er så smukt!’ “, fortæller han stolt.

Ramon Roselly står ved sin ensomheds-status, når det kommer til musik. Men han ser ikke ud til at være helt alene. Hans familie kan også lide at lytte til de klassiske hits. Men moderne popmusik, som af Ed Sheeran, bør heller ikke mangle her. Alligevel: Ramon Roselly står ved sin musiksmag – og det er en god ting.

Kilde: Schlager.de

RELATEREDE ARTIKLER