Hemmelig baby-lykke?

Foto: SWR/Kimmig/Kerstin Joensson

Ramon Roselly og hans kæreste Lorena har været et par i otte år. Parret er stadig lige så forelsket, som de var på dag ét, og nu ser de ud til at have taget det næste skridt. Rygtet siger, at Ramon Roselly blev far for noget tid siden!

Det er ingen hemmelighed, at Ramon Roselly ønsker at blive far. Den 28-årige har dog én betingelse, som han for nylig indrømmede til “Freizeit Revue”: “Hvis jeg skal have børn, så er det kun med min kæreste.”

Hvor romantisk! Rygterne siger, at de to endelig har sat deres plan ud i livet – Ramon og hans kæreste Lorena siges at være blevet forældre til en lille datter for et par måneder siden! Indtil videre har de to ikke delt deres glæde med offentligheden.

Lidt usædvanligt, fordi nybagte forældre normalt vil dele deres lykke med hele verden. Ramon holder sit forhold helt ude af offentligheden, fordi han vil beskytte sin kæreste mod hypen. Så er det årsagen til deres gemmeleg, eller er der alligevel ikke noget i rygterne?

Ramon Roselly: “Der er ikke noget som en baby”

I den saksiske landsby Zschernitz, hvor Ramon bor, taler hele samfundet om den glade babynyhed. Det er tilsyneladende nu kommet til en ende.

For da tabloiden “Freizeit Revue” spurgte Ramon om babyen, afviste han rygterne: “Der er ingen baby.” Sikke en skam! Men fans håber, at det vil ændre sig i den nærmeste fremtid. Og hvem ved, måske følger hans kommende barn så i faderens fodspor.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse