Koncert i februar aflyst uden erstatning

Er du Ramon Roselly fan og skal til koncert, skal du læse med her. Ramon Roselly (29) skulle faktisk have optrådt i Löbau Trade Fair Park den 04. februar 2023. Men nu må hans fans være tålmodige: Koncerten er blevet aflyst uden erstatning. Messeparken annoncerede denne triste nyhed på Instagram.

Her står der: “Vi må desværre meddele Dem, at den planlagte koncert med Ramon Roselly den 4. februar i vores udstillingshal er blevet aflyst af arrangøren.” Årsagen: “På grund af den vanskelige økonomiske og generelle situation er det desværre ikke muligt at afholde koncerten. Sammen med Ramon har vi derfor besluttet at aflyse koncerten uden erstatning.”

Billetter, der allerede er købt, kan returneres ved de respektive forudbestillingskontorer eller online via eventim-kundeportalen, hedder det videre i posten. Selv om det er trist for alle fans, er der også gode nyheder!

Ramon Roselly som gæst i “Schlager des Monats”

Fans behøver ikke at gå helt glip af Ramon Roselly i næste måned. Den tidligere DSDS-vinder vil være gæst i det populære MDR-program “Schlager des Monats” den 3. februar.

Den særlige ting: Schlagershowet vil blive præsenteret af Christin Stark (33) for første gang denne aften. Matthias Reims (65) hustru følger dermed i fodsporene på Bernhard Brink (70), som har været vært for hitshowet siden 2018.

Roselly vil således være en af den nye præsenters første talegæster. Han får følgeskab af Senta (32) og Kevin Neon i februar-udgaven. Det begynder den 03. februar kl. 20.15 – naturligvis på MDR.

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse