Ramon Roselly: Alvorlig konkurrence for Silbereisen & Co!

Der har været stille omkring “DSDS”-vinderen fra 2020 i lang tid. Hvordan har Ramon Roselly det egentligt? Og hvad er hans musikalske planer? Det er det, som mange Schlager-fans har spurgt sig selv om i de seneste måneder. Nu er den tidligere rengøringsmand tilbage – med overraskende nyheder. Han har fået sit første job som moderator. Bliver det hans andet primære job i fremtiden? Og skal Silbereisen, Zarrella, Mross og Co. allerede nu være bange?

Ramon Roselly: Spændende prøve

Meddelelsen om, at den 28-årige vil være vært for Schlager-spektakel “Lieblingslieder” (den 14. september kl. 20.15) på RTLup, kom som en lille overraskelse. Han havde jo trods alt gjort sig lidt sparsom på det seneste. Ikke kun på tv, men også på de sociale medier.  Kan det skyldes, at Ramon Roselly, som er meget taknemmelig for de sidste to år, i baggrunden pusler med sin værtskarriere?

Måske! Musikeren fra Merseburg præsenterer dog ikke friluftsarrangementet alene, hvor bl.a. Beatrice Egli, Michelle og Ross Antony optræder, men sammen med RTL-samfunds ekspert Stephanie Brungs. Så der var en del hjælp til optagelserne i forbindelse med showet, som allerede blev optaget den 6. august.

Man lærer så længe man lever

Giovanni Zarrella, Florian Silbereisen og Stefan Mross behøver ikke at klæde sig varmt på indtil videre. Men disse tre kunstnere ved af erfaring, at alle starter i det små. Da Flori overtog “Feste”-showene i 2004 som efterfølger for Carmen Nebel, havde han nok aldrig troet, at han tolv år senere skulle modtage “Bambi” i kategorien “TV”. Men han er også vokset med og sine opgaver i de seneste år. Selv om Florian Silbereisens og andre schlagerstjerners præsentationskvaliteter stadig diskuteres den dag i dag, giver seerne og de dermed forbundne seertal ham mere end ret.

Moderatorlegendens råd: Hold dig til det du er god til

Der er én, der ikke bryder sig om, at moderatorene er dukket op som svampe i et par år, og at sangere nu også er det: Hans Meiser. TV-legenden har en klar holdning til dette fænomen: “Jeg har engang lært at gøre det, jeg har lært. Omvendt: Jeg ville aldrig forsøge at gøre mig gældende som schlagersanger!” 

Et klart slag, men en overbevisning, som mange sikkert vil tilslutte sig. Men: Det er aldrig forkert at fortsætte sin uddannelse. Så længe man også er klar over, at nogle ting er bedre at lade være i fred.  Og måske bliver Ramon Roselly den næste stjerne på moderatorhimlen. Hvem ved!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse