Opgiver hun sin karriere?

Foto: NDR/Thorsten Jander

For første gang viste Helene Fischer sin runde babybule for fire uger siden, da hun deltog  i  Kai Pflaumes tv-show “Klein gegen Groß”. I mellemtiden bliver maven meget større. Næste lørdag kan vi beundre Helene i Thomas Gottschalks specialprogram “Wetten, dass …”. Men hvem ved, hvor ofte fans af den tyske megastjerne stadig vil nyde denne fornøjelse? I et interview fortalte Helene Fischer om afslutningen på sin karriere!

Helene Fischer – er familien vigtigere for hende? Hun er 37 år, så hun føder lidt sent. Hun er i en fejlfri karriere, der stadig er på vej frem, hvilket Helene beviser med sit album “Rausch”. Efter ti års barnløst forhold til Florian Silbereisen fandt hun sit livs mand for tre år siden og lærte ham efter alle disse måneder så godt at kende, at hun turde tage det vigtigste skridt i en kvindes liv: Hun får et barn. Og hvis en kvinde med sådan en karriere tager den beslutning, så kan det kun være logisk, at hun vil sætte sin familie over alt andet. Et godt spørgsmål, som Helene besvarede nu.

Foto: NDR/Thorsten Jander

Sådan fortsætter hendes karriere

Helene sagde i et interview med “Zeit”: “Jeg tror stadig på, at jeg ikke vil savne det øjeblik, hvor jeg siger: Nu er det nok.” Det er tydeligt, at Helene Fischer ved præcis, hvad hun vil, og hvad hun ikke vil. Hun elsker det hun har lavet i så mange år – men kærligheden til sit barn vil stadig overvælde hende.

Som med enhver arbejdende ung mor, vil der helt sikkert være øjeblikke med dårlig samvittighed. Helene siger nærmest trodsigt: “Jeg kan ikke forestille mig et liv uden musik, en scene og en forbindelse til publikum.”

Helenes fans kan ånde lettet op! Helene Fischer er en moderne kvinde, hendes partner Thomas Seitel vil støtte hende –

Han har midlertidigt opgivet sin karriere som en af ​​de bedste high wire-artister i verden. Han vil give sin Helene den frihed hun har brug for og tage sig af deres barn! Som mange andre familier vil de to bevise, at det er skønt at kombinere et job og et barn.

Kilde: Stadlpost.at

RELATEREDE ARTIKLER