Mister han stemmen?

Foto: Heimat2050

Eric Philippi er nok en af ​​de mest populære nykommere i Schlager i øjeblikket. Hans single “Schockverliebt” er en rigtig hymne, og hans fans kan ikke få den ud af hovedet. Men der er dårlige nyheder lige nu: Den sympatiske Eric må holde en tvungen pause. Årsagen er en snigende laryngitis. En sygdom man ikke skal spøge med.

Det er uden tvivl den sygdom, mange sangere kæmper med gennem deres karriere: Laryngitis. Nu har den også fanget Eric Philippi.

På Instagram deler han denne dårlige nyhed med sine fans: “Mine kære, jeg så meget frem til den 29. januar, for endelig at fortælle dig mere om tilblivelsen af ​​’Schockverliebt’ og – […] desværre bliver det så ofte anderledes end planlagt og så desværre ramte det mig dårligt sundhedsmæssigt, og desværre kan jeg ikke synge en node i 3 uger på grund af en laryngitis.”

“Det knuser mit hjerte”

Åh nej, Eric må gå uden at synge i tre uger. “Det knuser mit hjerte,” klager Philippi, som dog også har gode nyheder til sine fans: “Men jeg er så meget desto gladere, hvis vi kan dele dette øjeblik sammen den 5. marts 2022. Til den tid vil jeg helt sikkert være tilbage til min gamle stemme vokalmæssigt.”

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Eric Philippi (@eric_philippi)

Laryngitis: Ingen alkohol og ingen krydret mad

Men indtil da skal Eric følge mange stramme regler, så han ikke skader stemmen yderligere. Udover at beskytte sine stemmebånd, må Eric heller ikke spise krydret eller varm mad. Det er også meget tilrådeligt at undgå alkohol. På den anden side anbefales det at drikke rigeligt med varmt vand.

“Irreversibel skade” – Lægen udsender advarsel

Kunne denne tilstand have en varig effekt på Eric Philippis stemme? “Det er ikke umuligt,” afslører ØNH-specialist Dr. Rüdiger Kuhnke, der ofte får besøg af sangere med laryngitis.

“Enhver, der handler uagtsomt og belaster deres stemme for tidligt, kan lide uoprettelig skade,” advarer specialisten i et interview med “Schlager.de”. Derfor er tidlig konsultation med en læge eller en sangcoach tilrådeligt for at forebygge langvarige problemer.

Fans kan være sikre på, at Eric Philippi vil lytte til sine eksperters råd og skåne hans stemme. Vi ønsker ham god bedring!

Kilde: Schlager.de

RELATEREDE ARTIKLER