Michelles kæreste Eric Philippi: Det synes han om Florian Silbereisen

Eric Philippi har måske ikke været i schlagermusikbranchen så længe, men han ser allerede ud til at have knyttet et tæt bånd til Florian Silbereisen. Den 27-årige sanger, der primært tiltrak sig opmærksomhed gennem sit forhold til schlagersangerinden Michelle, er i stigende grad ved at etablere sig som en up-and-coming nykommer i schlagermusikbranchen…

Selvom Eric Philippi ikke har været i branchen så længe som nogle af sine kolleger, har han tydeligvis gode kontakter til etablerede stjerner i schlagerverdenen. I et interview med MDR sagde han:

“Jeg er for eksempel gode venner med Flo, med Howard, som også er velkendt, og med Ben.”

Disse forbindelser ser ud til at være meget vigtige for ham, da han understregede, hvor meget han nyder at deltage i begivenheder og dele disse øjeblikke med folk i sin branche. Eric Philippi betragter endda sine Schlager-kolleger som en slags familie: “Man mødes ofte til arrangementerne, hver anden, tredje eller fjerde uge eller deromkring, og ja, jeg nyder virkelig at være der og dele disse øjeblikke med disse mennesker”. Så bag kulisserne ser alt ud til at være glæde. Når alt kommer til alt, er Ben Zucker, Florian Silbereisen & Giovanni Zarrella også kendt for at være nære venner.

Professionelle venskaber

Disse tætte venskaber har endda en indvirkning på Philippis musikkarriere: “Det faktum, at venskaber opstår, fører naturligt til emner, som vi diskuterer med hinanden, når vi taler i telefon eller mødes i rolige omgivelser. Det resulterer ofte i sange og tanker.” Det er dejligt at se, at Eric Philippi har opbygget et godt netværk og venskaber i schlagermusikbranchen.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse