Michelle & Eric Philippi: Første duet sammen – premiere på “Adventsfest” med Silbereisen?

Nattergal, jeg hører dig kvidre… Efter at Michelle først præsenterede sin nye kæreste Eric Philippi under stor mediebevågenhed, for kort tid efter at annoncere sit karrierestop (også under stor mediebevågenhed), udkommer den første fælles single “Falsch dich zu lieben” nu i morgen. Da Michelle er blevet annonceret til den store “Adventsfest der 100.000 Lichter” med Florian Silbereisen, går vi næsten ud fra, at hun vil præsentere den fælles duet med sin Eric der…

Det lader til at være ægte kærlighed. Michelle og Eric Philippi har været uadskillelige siden i sommer. Selv den dag, hun annoncerede sit karrierestop – en svær dag for Michelle – var Eric ved hendes side. Nu udkommer deres første duet i morgen, og Michelle står tilfældigvis på scenen sammen med Florian Silbereisen lørdag kl. 20.15. Ved “Adventsfest der 100.000 Lichter” er der som regel ikke et øje tørt i huset. Følelser og levende lys – showet fejrer den festlige sæson. Vi kan godt forestille os Michelle og hendes Eric optræde der sammen.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Eric Philippi (@eric_philippi)

Faktum er, at singlen “Falsch dich zu lieben” bliver udgivet på Sony Music – men Eric har kontrakt med TELAMO. Er der tegn på en forandring her? Vi ser i hvert fald frem til showet på lørdag.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse