Foto: Kristian Schuller
Foto: Kristian Schuller

Indtil videre har Helene Fischer ikke udtalt sig om sit barns fødsel. Men en kendt Hollywood-stjerne ønsker nu Helene tillykke med den lille ny. Det er Kiefer Sutherland der i et interview afslørede, hvilke kærlige ord han finder til hende, og hvorfor han er så begejstret for Helene.

Skuespilleren Kiefer Sutherland er bedst kendt for sin rolle som “Jack Bauer” i den succesrige serie “24”. Men hans talrige film er også verdensberømte. Siden begyndelsen af ​​1980’erne har han spillet i mange blockbusters og serier og lånt sin stemme til mange animerede karakterer.

Men Kiefer Sutherland er også en passioneret sanger, der allerede har turneret verden rundt med sit program. I 2018 førte hans vej ham også til “Die Helene Fischer Show”. Sammen med Helene Fischer sang han sangen “Open road” og præsenterede et solonummer.

“Jeg var meget imponeret…”

Den dag i dag har Kiefer Sutherland gode minder fra den optræden. I “BILD”-interviewet fortæller han begejstret: “Jeg nød virkelig at optræde med hende i hendes show dengang. Jeg var meget imponeret over, hvilken engagerende performer og sanger hun er.”

De tos kemi var god lige fra første sekund, og deres stemmer harmonerede perfekt i duetten.

Helene Fischer bliver “en vidunderlig mor”

Da Kiefer Sutherland i et interview fandt ud af, at Helene Fischer var blevet mor, lykønskede han hende: “Jeg er sikker på, at hun bliver en vidunderlig mor med samme energi. Tillykke!” Store ord fra Hollywood-skuespilleren!

Så snart det bliver lettere at rejse igen, ønsker Kiefer at komme tilbage til Europa. Måske kommer der endnu en duet af Helene Fischer og Kiefer Sutherland i den nærmeste fremtid. Han ville helt sikkert være der med det samme.

Kilde: Schlager.de