Ingen ville invitere hende til tv-programmerne

Kerstin Ott , Giovanni Zarrella -Foto: ZDF / Sascha Baumann

Det er ingen hemmelighed, at Kerstin Ott har ret stor succes i schlagerbranchen i dag. Men i starten havde hun store vanskeligheder. Mens alle tv-selskaber nu kæmper om, at Kerstin Ott skal optræde, var der engang, hvor ingen ville booke hende.

Uanset om det er Florian Silbereisen eller Giovanni Zarrella, så er Kerstin Ott en velkommen gæst i deres shows. Men sådan var det ikke altid. Især i begyndelsen af ​​hendes karriere var der næppe nogen, der ville have hende med i deres show.

Årsagen – Kerstin Ott er ud over det sædvanlige. Faktisk utænkeligt. Kerstin blev trods alt berømt natten over med sit hit “Die immer lacht” og fik faktisk en lovende start på sin schlagerkarriere.

Kerstin Ott stormer hitlisterne

Ifølge magasinet “Süddeutsche Zeitung” siges en tv-produktion at have sagt: “Hej undskyld, jeg kan også sætte en olietromle på scenen og hænge en guitar over den.” Uforståelig! Hendes første album fandt sted uden nogen tv-optrædener. Men Kerstin Ott lod ikke hovedet hænge: “Vi håbede, at jeg en dag vil være blevet så kendt, at de på et tidspunkt bliver nødt til at invitere mig med i tv-programmerne. De kan ikke komme uden om mig.”

Sådan skete det. Hendes album stormede hitlisterne, og efterspørgslen var hurtigt stor. En af producenterne siges at have præsenteret sig selv ved at sige: “Jeg er den, der altid ikke ville have dig.” Kerstin var tilsyneladende ret undervurderet. I mellemtiden er hun blevet en integreret del af tv-programmerne og har vist rigtig udholdenhed!

Kilde: schlager.de

RELATEREDE ARTIKLER