Kerstin Ott skuffer fans og provokerer med en anmodning

Normalt står fans ubetinget bag deres idoler, uanset hvad der sker. Men Kerstin Ott har pådraget sig nogle vrede fans’ med et opslag på de sociale medier. Oprindeligt ville hun annoncere en god nyhed: Hendes indbakke til autograf forespørgsler er åben igen, men det blev efterfulgt af nogle kommentarer, som ikke faldt i god jord hos fansene.

Kerstin Ott har irriteret nogle fans med sine “lidt uvenlige” anmodninger

I sit indlæg begynder hun uskyldigt med at bede om, at der kun bruges adresserede og tilstrækkeligt frankerede kuverter. Det er en postkasse til autografforespørgsler. Ingen 8-siders breve eller gaver, tak. Da jeg selv arbejder på postkassen, har jeg ikke tid til at læse romaner og plads til at opbevare alle mulige ting. Det kan jeg desværre heller ikke tage hensyn til. Desuden bør der ikke sendes mad eller godbidder til dyr for at undgå lugtproblemer. Det er jo forståeligt nok. Men da Ott påpeger, at hun gerne skriver autografer, hæfter og fotos til sine fans, bliver der vrede.

Det gav fuldstændig bagslag…

Nogle fans tolker først og fremmest Kerstin Otts anmodning som utaknemmelighed. En fan kommenterede: “Så lad ledelsen sende autografkortene upersonligt i stedet for at offentliggøre et indlæg som dette. Den korte version af hendes udtalelse er: “Jeg gør kun det allermest nødvendige for jer, vær taknemmelige og lad være med at forstyrre mig med jeres historier.” En anden forklarer, at hun ikke længere er interesseret i en autograf, fordi hun fandt opslaget uvenligt.

Andre fans ser dog allerede frem til autografer eller muligheden for at tage et billede med deres idol ved hendes næste optræden. Det ville dog være tilrådeligt ikke at fortælle Kerstin nogen lange historier.

kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse