Utroligt bedrageri med Kerstin Ott

Internettet er fuld af svindlere. Det er der ikke noget nyt i. Men hvad nogle fans finder på for enten at komme i personlig kontakt med kunstnere eller for at kræve penge af dem, er helt umuligt…

Ja, det har sine ulemper at være berømt. Det er ikke længere så let at gøre dagligdags ting. Man bliver genkendt, kontaktet, bedt om fotos og autografer… Nogle fans belejrer endda deres yndlingsstjerner privat, står uden for deres døre, ringer på dørklokken… Og alligevel skal man altid være venlig og høflig – selv hvis man har en dårlig dag. Ellers siger folk, at man er reserveret og arrogant.

Fræk anmodning fra fans

Kerstin Ott er tilgængelig. Hun er “en af os” og tager sig tid til sine fans. Men det er der åbenbart nogle, der udnytter. Som Schlager.de eksklusivt har erfaret, forsøger påståede fans at blive rige på Kerstin.

Fans med samme efternavn forsøger for eksempel at etablere et påstået forhold til Kerstin, og oven i det beder de om penge. De har modtaget nogle fakturaer, og nu er det meningen, at Kerstin skal betale dem. De er jo trods alt i familie! Sikke en fræk anmodning. Og der er flere af dem… Selvfølgelig svarer Kerstin ikke på henvendelserne. Men hun er heller ikke vred over det. Hun tager det med humor, fordi hun er klar over, hvad det vil sige at være i offentlighedens søgelys.

Faktum er: Kerstin Ott tilbragte sin barndom på et børnehjem og hos en plejefamilie. Det må være svært at håndtere, at der nu dukker påståede familiemedlemmer op, som bare vil være rige på hende. Vi kan kun håbe, at det stopper på et tidspunkt…

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse