mandag, oktober 3, 2022

Ingen Helene Fischer Show 2022 på ZDF?

Ifølge oplysninger fra Bild.de vil der ikke være noget Helene Fischer Show i år. Det ville virkelig være en trist nyhed for alle fans af den tyske schlagerdronning.

I mange år har dette format faktisk været højdepunktet i jule-tv-programmet. Den sidste regulære udgave fandt i øvrigt sted i 2019. Aflysningerne i de sidste to år skyldtes corona-pandemien.

I hvert fald kan man d. 1. oktober se Helene Fischer på ZDF. Så viser den anden koncertfilmen “Wenn alles durchdreht”.

Aflysning af Helene Fischer Show 2022 ville være rigtig trist

Bild.de er igen velinformeret. Nu vil tabloiden vide af, at der ikke vil være noget Helene Fischer Show 2022. Fansene havde faktisk regnet med, at der ville komme et nyt show i år.

De sidste to udgaver blev jo ofre for corona-pandemien. Dette kunne ikke rigtig være årsagen til endnu en aflysning. Tyskland nærmer sig langsomt en vis normalitet igen og med et passende hygiejnekoncept er store arrangementer også mulige igen. Faktisk ville Helene Fischer Show også være den perfekte forberedelse til den kommende 2023-turné. Så det ser ud til, at Schlager-fans må sige farvel til en elsket tradition i julen.

Siden 2011 har Helene Fischer Show sørget for et underholdende program med mange stjerner juledag. Bedømmelserne var jævnligt meget høje. Til tider så mere end seks millioner seere tv.

Kilde: Schlagerfieber.de

RELATEREDE ARTIKLER