fredag, september 30, 2022

HURRA! Babyen er her!

Foto: SWR/Kimmig/Wolfgang Breiteneicher

Matthias Reim og Christin Stark har ventet på deres lille ny i ni måneder! Nu kan de nybagte forældre endelig holde deres baby i armene. Glæd dig til de første detaljer!

Matthias Reim bor sammen med sin smukke kone Christin Stark i Korbach ved den idylliske Bodensee, og snart skal de tre bo der. Nu fortæller “bild.de”, at det deres barn sammen er født! Zoe siges at være 52 cm høj og vejer 3570 gram. Derudover siges den nybagte mor og hendes lille datter at have det godt. Hvis vi ser på barnets højde og vægt, lyder det bestemt som et sundt barn, der har set dagens lys!

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Christin Stark (@christin_stark)

“Babyen er et absolut drømmebarn,” fortalte Matthias Reim os for nylig, mens han strålede fra øre til øre! Det er det første barn sammen med sin vidunderlige kone Christin – det syvende barn til den Matthias.

Zoe født torsdag eftermiddag og Reim fortæller: “Vi er utrolig glade for fødslen af ​​vores datter. Mor og barn har det godt, alt gik godt. Og Zoe er virkelig en smuk pige!” Fra bunden af ​​vores hjerter ønsker vi tillykke med fødslen!

Kilde: Schlagerplanet.de

RELATEREDE ARTIKLER