Dårlige nyheder fra Christin Stark

Christin Stark har været vært på MDR-programmet “Die Schlager des Monats” siden februar 2023. Matthias Reims kone fulgte dermed i Bernhard Brinks store fodspor. Tilsyneladende har fansene taget godt imod skiftet af vært, og den smukke blondine er nu blevet en rigtig publikumsfavorit.

I programmet præsenterer Christin Stark ikke kun de 50 mest populære schlagersange i radioen, men også det nyeste fra schlagermusikkens verden. Hver måned byder hun også velkommen til højt kvalificerede gæster fra schlagerbranchen. Det var også planen for den kommende udgave i februar, men nu er alt anderledes. To mega acts er blevet aflyst af helbredsmæssige årsager.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Christin Stark (@christin_stark)

Kerstin Ott og Fantasy er aflyst

I sin Instagram-story afslørede Christin Stark, at hendes to gæster Kerstin Ott og duoen Fantasy er blevet aflyst på grund af sygdom: “Hej venner, så er det tid igen: et nyt afsnit af ‘Die Schlager des Monats’. Jeg glæder mig rigtig meget, men der er sket en meget lille katastrofe,” forklarede den 33-årige. Hun fortsatte: “Mine gæster har aflyst. Freddy har slået sig, god bedring, og Kerstin har fået feber. Jeg ønsker hende selvfølgelig også god bedring.”

Heldigvis var der stadig en plan B: “Vi var i stand til spontant at invitere en ny gæst. Du finder ud af, hvem der kommer, når du tænder på fredag kl. 20.15. Jeg glæder mig til det.” Værten holdt dog det præcise navn på gæsten hemmeligt.

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse