Helene Fischer: Sjældent barnefoto dukket op

Foto: Universal-Music / Anelia Janeva

Helene Fischer er ikke en stjerne, der afslører meget om sit privatliv. Hverken i interviews eller på sociale medier. Desto mere overraskende, at et meget sjældent familiebillede nu er kommet på Instagram, hvor Helene næppe kan genkendes!

Helene Fischers hemmelige privatliv – Hvis du vil finde ud af noget om Helene Fischers familie, skal du være tilfreds med tabloidartikler eller endda Wikipedia, fordi du i interviews næsten aldrig finder ud af noget privat om Schlager-dronningen – ofte til deres fans utilfredshed, fordi de gerne vil finde ud af ALT om deres idol. Alt, hvad der er kendt, er, at hendes far Peter Fischer arbejdede som lærer i fysik, mens hendes mor Maria arbejdede som ingeniør på et universitet. Og at hun har en søster, der er seks år ældre. Offentliggørelsen af ​​et familiefoto fra Helenes barndomsdage er så meget mere overraskende!

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Helene Fischer Pics (@helenefischerpics)

Sådan så Helene Fischer ud som barn

I anledning af mors dag den 9. maj blev der offentliggjort et familiebillede på Instagram-kontoen “helenefischerpics”, hvor Schlagerdronningen anslås at være fire år gammel – Hendes ældre søster og hendes forældre Peter og Maria kan også ses på billedet!

Klein-Helene ser dog ikke særlig glad ud af portrættet. Er det på grund af hatten hun har på? Uanset om det er lykkeligt eller grumt: Helene Fischers fans skal være glade for denne sjældne private indsigt!

Kilde: Schlager.de

RELATEREDE ARTIKLER